TURORIENTERING 2017

Vi ønsker alle velkommen til den 46. utgaven av turorienteringen i Nes. Spesielt velkommen til nyinnflyttere i Nes, som på denne måten har en flott anledning til å gjøre seg kjent med vårt turterreng. Opplegget i år følger i hovedtrekk det samme mønster som tidligere. Også i år er 5 av postene lagt på kulturminner. Disse er i år valgt plassert på turkart over Fenstad utgitt av Fenstad Skiklubb. Nytt av året er at turorienteringen kan både kjøpes og registreres på nett, på turorientering.no.


Kart og materiell

Vedlagt i posen finner du:
Kart Dragsjøhytta (10 poster)
Kart Ellingsjøen (10 poster)
Kart Brårud (10 poster)
Kart Neskollen (10 poster)
Kart Haga (15 poster)
Kart Turkart over Fenstad (5 kulturminne poster)
2 stk kontrollkort (ekstra kontrollkort selges for kr. 20,-)


OBS! Kvittering på postene
På hver post henger det en bokstavkode. Den kan enten skrives ned på kontrollkortet, eller registreres rett inn på turorientering.no.


Utsalgssted
Sport1 Årnes


Åpningsdag: Søndag 30. april på Tomteråsen fra Hvam VGS (kl. 12.00-14.00)
Her selges det turorienteringskonvolutter. Samtidig arrangerer vi første løp i trimkarusellen på nytt kart.


Avslutning
Alle poster står ute til og med lørdag 23. september. Vi ber om at de som registrerer koder på klippekort, sender klippekortet inn til adressen som er påført kortet innen 1. oktober. Siste mulighet til å registrere koder på nett er 23. september. Det vil bli utrekning av gavekort og andre premier blant alle som har sendt inn kontrollkortet eller registrert poster på nett innen fristen.


Merkekrav

  Gull Sølv Bronse
Under 13 år og over 69 år 20 poeng 15 poeng 10 poeng
13-69 år 40 poeng 30 poeng 20 poeng

Etter hvert 5. gang som kravet til gullmerket oppfylles kan plakett innløses.


Feil og mangler
Vennligst meld fra om feil og mangler ved postene til Erik Sogn (tlf. 95779547) eller Knut Engen (tlf. 97116341)

Ønsker du å støtte oss? 
Alt arbeid med turorienteringen utføres på frivillig basis av en gruppe entusiaster, uten annet honorar enn gleden ved å legge til rette for at andre skal få noen fine skogsopplevelser. Slik har det vært helt siden starten i 1972, og slik vil vi at det skal fortsette å være. Men materiell slites (i noen få tilfeller blir det også ødelagt av andre), og må byttes ut. Dette koster penger. Det er også kostbart å utarbeide nye kart til formålet. Derfor mottar vi gjerne en økonomisk støtte i form av medlemskontingent, så ønsker dere å bidra, vennligst benytt betalingsinformasjonen for 2016 eller innbetalingsgiroen vedlagt i Tur-O-konvolutten.


Sist, men ikke minst...
Vi oppfordrer alle til å være varsomme ved ferdsel i skogen. Ved å opptre rolig og forsiktig, vil du kunne få mange fine naturopplevelser. Husk båndtvangen og forbudet mot åpen ild. Den beste takken for turen ligger i å opptre på en slik måte at ingen etterpå merker at du har vært der. Vi har bare gode erfaringer med turfolks opptreden i Nes-naturen, og ønsker at det fortsatt vil være slik. Vi ønsker alle en god sommer og mange gode turer!